Bârlogul Iepuraşului


Despre www.basescu.ro/blog.php
aprilie 26, 2007, 11:55 am
Filed under: Uncategorized

Bizar blog. Bizare comentarii. Bizara tara. Totul e suprarealist nu vi se pare?

Care e situatia?

Un presedinte popular votat de o tara intreaga se joaca de-a aratatul cu degetul si de-a intriga de culise pana pierde jumatate din capitalul de incredere cu care a pornit si ajunge sa fie suspendat de parlament, pus la zid si lasat la voia electoratului. Asta dupa ce, reprezentand un partid de orientare stanga (membru in internationala socialista inaintea PSD-ului!!!) se aliaza cu un partid liberal (de orientare de dreapta cum este normal) pentru alegeri (si castiga!!!!) ca dupa intrarea la putere partidul sa vireze spre centru dreapta lasand cu caruta in praf internationala si inhamandu-se la Partidul Popular European.

Acum Partidul Liberal, purecat intepat, dezbinat de presedinte, se aliaza cu socialistii socialisti ca sa elimine din ecuatie partidul fost de stanga acum de centru dreapta si presedintele care evident continua sa il reprezinte.

Mi se pare ca daca ai o minima cultura politica si un IQ mediu trebuie obligatoriu sa te iei de cap si sa te intrebi unde esti? Urmeaza sa rasara capul Pisicii din Alice in tara minunilor? Palarierul e la ceai cu Bursucul?

Cum e posibil asa ceva? Nu va dati seama ca totul este incredibil de absurd? Si nu doar evenimentele in sine dar si reactia oamenilor. Nu mai trebuie dovedit nimic. Suntem o natie de inculti. Am spicuit cateva comentarii la blog-ul asta si m-am crucit. Oameni care cer moarte in chinuri a lui Geoana!? De ce? Oameni care striga „teroristii” in timpul mitingului pro-basescu !? De ce? Oameni care il scarmana pe Cosmin Gusa!? Da el ce vina are? Oameni care se intreaba daca Basescu are dreptul sa umble pe strada? Pai de ce n-ar avea? Si culmea: cei care striga cel mai tare „JOS COMUNISTII” sunt cei care in alte contexte declama sus si tare ca „PE VREMEA LUI CEAUSESCU A FOST MAI BINE” si nici macar nu sesizeaza contradictia.

L-am votat pe Basescu. Probabil il voi vota din nou la referendum pentru ca in cazul unor anticipate riscul sa ne regasim in al doila tur cu el versus Gigi Becali (pe care tot Basescu l-a incurajat sa intre in politica) e foarte mare. Dar nu pot sa fiu de acord cu politica romaneasca actuala si cu modul de operare al niciunuia dintre „jucatori”. E cat se poate de transparent ca totul de opac si interesul pentru ce se intampla in tara si ce ar trebui sa faca tara asta ca lucrurile sa mearga mai bine e minim…

Puneti-va macar intrebarea: cate case de copii si azile da batrani ar putea sa functioneze pentru cat timp din cele 11 milioane de euro care se cheltuie cu acest referendum?

un iepuras dezgustat

Reclame

3 comentarii so far
Lasă un comentariu

Buna,

Mi-am pus si eu cateva idei pe web site-ul de mai sus. Aici puteti si vota electronic, cu aflarea imediata a rezultatelor votului!

Comentariu de Idei

IE-SI A-FA-RA, JAVRA ORDINARA !!! (HA, HA, HA !)

Comentariu de Nicky

domnule basescu ar fi vremea sa va dati demisia pana nu e prea tarziu

Comentariu de Radu
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: